Här-är-du

Innehållspresentatör

angle-left Joensuun museot hakee määräaikaista arkeologia ajalle 15.4. - 14.10.2024

Joensuun museot hakee määräaikaista arkeologia ajalle 15.4. - 14.10.2024

Joensuussa töissäkin on helppo hengittää! 

Meijän jengissä ei huuli mutristu. 

Tuu meille töihin!  

Kaunis kaupunki, mutkaton meininki ja kolmisen tuhatta työkaveria. Mitä vielä arvot?

Joensuun hommissa on helppo hengittää. Meillä saa olla sellainen kun on. Kukaan ei katso nenänvartta pitkin, vaikka marssisi kaupungintalolle reinot jaloissa. Kaikkien ajatuksille riittää aikaa ja jokainen porukastamme on yhtä arvokas. Joensuussa on kiva olla töissä!

Joensuun kaupungilla on noin 2800 työntekijää muun muassa varhaiskasvatuksen, koulutuksen, kulttuurin, vapaa-ajan ja kaupunkiympäristön toimialoilla. Hommat hoituvat karjalaisella hulluudella ja huumorilla. Me-henki on vahva ja kavereita autetaan!   

Idän houkuttelevin 

Joensuussa arki sujuu ja luonto on iholla. Työmatkat polkaisee vaikka fillarilla ja lähin retkireitti löytyy kivenheiton päästä. Elämässä riittää väljyyttä, ja kiristelyn voi laskea minimiin.

Joensuu on vetovoimainen, kestävä ja rohkeasti uudistuva kasvukeskus. 78 000 asukkaan kaupungissa on valtavasti tapahtumia, harrastusmahdollisuudet ovat huippuluokkaa ja palvelut pelaavat.

Joensuulaisuutta on muiden huomiointi, välittömyys ja elämänilo. Morjenstamme varuilta sekä tutut että tuntemattomat. Uskallamme avata keskusteluja kaikenlaisten ihmisten kanssa, ja kuuntelemme aidosti, mitä toinen on mieltä. Olemme helposti lähestyttäviä ja tuttavallisia – niin töissä kuin vapaa-ajalla.

Aidosti yhdessä 

Tarvitsemme jatkuvasti innokkaita ja osaavia ihmisiä joukkueeseemme. Toimintamme teema on yhdessä tehden. Henkilöstömme työhyvinvointi on meille ykkösjuttu. Eikä se ole pelkkää puhetta. Seuraamme, mittaamme ja parannamme jatkuvasti toimintaamme. Koska parannettavaahan löytyy aina! Monipuolisten työpaikkojen lisäksi tarjoamme mahdollisuuksia harjoitteluihin eri toimialoilla. Harjoittelujen kesto ja sisältö määritellään oppilaitosten, opintosuunnitelmien ja tutkintovaatimusten mukaan.

Nyt meille haetaan  Joensuun museoihin määräaikaista arkeologia ajalle 15.4. - 14.10.2024

Joensuun museot toimivat Pohjois-Karjalan alueellisena vastuumuseona. Museo on saanut rahoituksen Pohjois-Karjalan ortodoksisen kulttuuriperinnön arkeologiseen inventointihankkeeseen.  Hankkeeseen haetaan määräaikaista arkeologia inventoimaan Pohjois-Karjalan maakunnan ortodoksisia kalmistoja. 

Tehtäviin kuuluu arkeologisen teemainventoinnin suunnittelu, kenttätyöt sekä raportointi. Hankkeeseen palkataan korkeakouluharjoittelija, jonka ohjaajana ja työparina arkeologi toimii. 

Kelpoisuusehtona tehtävään on ylempi korkeakoulututkinto (arkeologia) sekä riittävä kenttätyökokemus ja muu työkokemus. Lisäksi valitulta edellytetään hyvää suomen kielen taitoa, stressinsietokykyä, hyviä yhteistyötaitoja. Ajokortti on välttämätön työn onnistuneen hoitamisen takia. 

Tehtäväkohtainen peruspalkka on 2873,11 €/kk. 

Tehtävä täytetään 15.4. tai sopimuksen mukaan.

Työpaikkamme ovat savuttomia.

Meistä on reilua, että uuden määräaikaisen arkeologin ura meillä alkaa kolmen (3) kuukauden koeajalla. Sinä aikana tavoite on tietenkin tehdä puolin ja toisin paras mahdollinen vaikutelma, ja jatkaa siitä eteenpäinkin antoisaa yhteistä työelämää.

Hakuaika päättyy perjantaina 5.4. 2024 klo 12.00.

Lisätietoja tehtävistä antaa virka-aikana museonjohtaja Tarja Raninen-Siiskonen, puh. 050 4059079, sähköposti: tarja.raninen-siiskonen@joensuu.fi tai arkeologi Ville Hakamäki, puh. 050 301 8302, sähköposti: ville.hakamaki@joensuu.fi

Jätä hakemus:

https://jns.rekrytointi.com/paikat/?o=A_RJ&jgid=2&jid=4173