Här-är-du

Innehållspresentatör

angle-left Taidemuseossa tapahtuu rokkiviikolla 9.–14.7.

Taidemuseossa tapahtuu rokkiviikolla 9.–14.7.

Museoon on koko viikon vapaa pääsy Ilosaarirock-lipulla. Ohjelmassa myös maalaustyöpaja kaikenikäisille ja Kuvataiteen päivän yleisöopastus.

Joensuun taidemuseo Onni

Joensuun kesän vilkkain viikko on pian täällä, ja tuttuun tapaan myös taidemuseolla tapahtuu!

Taidemuseoon on 9.–14.7. vapaa pääsy vuoden 2019 Ilosaarirock-lippua tai -ranneketta näyttämällä. Poikkea katsomaan näyttelyitä vaikka vieraillessasi Rokkikontilla, joka sijaitsee taidemuseon pihalla! Festarilipulla pääsee ilmaiseksi myös Pohjois-Karjalan museoon.

Keskiviikkona ja torstaina 10.–11.7. Tunne maalaus! -työpajassa kuvitetaan tunteita eri maalaustekniikoin. Työpaja sopii kaikenikäisille ja on osa Popkadun ja Lastenpopin ohjelmistoa. Tervetuloa maalaamaan keskiviikkona kello 10–12 ja 14–16 sekä torstaina kello 12–14. Vapaa pääsy!

Keskiviikkona 10.7. vietetään myös Suomen kuvataiteen ja Helene Schjerfbeckin päivää, minkä kunniaksi tarjolla on yleisöopastus kello 17. Opastuksella poiketaan tervehtimässä Schjerfbeckin Elämänpuun tyttö -maalausta ja tutustutaan Nanna Suden ja Canal Cheong Jagerroosin Blue and Red -kesänäyttelyyn. Opastus sisältyy taidemuseon pääsymaksuun (7/3 €, Museokortilla ja Ilosaarirock-lipulla vapaa pääsy).

(Muokattu 4.7.2019: Kuvataiteen päivän opastuksella tutustutaan maalaustaiteen tyylilajien sijaan Blue and Red -näyttelyyn.)

Joensuun taidemuseon julkisivu