Навигационная цепочка

Työpajapaketit

Taidemuseo Onnissa on tarjolla valmiita työpaja- ja opastuspaketteja, joihin sisältyy näyttelyihin tutustumisen lisäksi toiminnallinen osuus tai erilaisia tehtäviä. Mikäli haluat varata pelkän opastuksen, siirry kohtaan Tilausopastukset.

Suomen taide tutuksi – opastus ja työpaja

Kesto 90 min. Hinta 120 €. Ryhmäkoko maks. 25. Saatavilla myös englanniksi.

Suomen taide tutuksi on selkosuomeksi toteutettava opastus- ja työpajakokonaisuus. Opastuksella tutustutaan taidemuseon kokoelmiin, ja tutuksi tulevat kristillinen taide, kansallisromantiikka ja modernistinen taide. Lisäksi perehdytään suomalaisia taiteilijoita ja taidehistorioitsijoita innoittaneeseen itämaiseen taiteeseen. Opastuksen jälkeen siirrytään 45 minuuttia kestävään työpajaan, jossa tutustutaan kevyellä otteella akvarellimaalaukseen.
 

Taiteesta tunteisiin -polku

Kesto 60 min. Hinta 85 € + pääsymaksut. Ryhmäkoko maks. 15

Taiteesta tunteisiin on museokierros, jolla keskitytään taideteosten herättämiin tunteisiin ja kokemuksiin. Taideteosten yhteydessä esitettyjen ajatusten, kysymysten ja toiminnallisten tehtävien tarkoituksena on tarjota katsojalle reittejä taiteen omakohtaisen kokemiseen ja tekemiseen. Tunnepolku sopii kaikille, vaikkapa työyhteisöille tai ohjelmaksi yhdistysten retkille.

Taiteesta tunteisiin -polku on suunniteltu yhteistyössä Pohjois-Karjalan Muisti ry:n ja Pohjois-Karjalan mielenterveysomaiset - FinFami ry:n kanssa. Hankkeessa on etsitty uusia keinoja muistisairaiden omaisten ja mielenterveysomaisten arkipäivän jaksamiseen ja voimaantumiseen luovien menetelmien avulla.

Taiteesta tunteisiin -kierroksia ohjaavat myös yhdistysten omaismentorit. Lue lisää omaismentoritoiminnasta Pohjois-Karjalan Muisti ry:n verkkosivuilta.
 

Aukioloajat

ti, to–su 10–16
ke 10–19
ma suljettu

Liput

Pääsylippu 7 €
Eläkeläiset, työttömät, opiskelijat 3 €
Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi

Lisätiedot ja poikkeukset

Yhteystiedot

taidemuseo@joensuu.fi
013 337 5388

Henkilöstön yhteystiedot