Murupolku

Joensuun museoiden ystävät

Liity Joensuun museoiden ystäviin!

Joensuun museoiden ystävät on aktiivinen museoiden taustavoima, joka haluaa edistää kuvataiteen tuntemusta ja harrastusta sekä herättää yleistä mielenkiintoa kuvataidetta ja museoita kohtaan.

Yhdistys perustettiin Joensuun taidemuseon Ystävät -nimisenä vuonna 1992. Vuosikokouksessaan 28.3.2018 yhdistys teki päätöksen laajentaa toimintansa koskemaan myös Pohjois-Karjalan museota ja Joensuun bunkkerimuseota. Samalla päätettiin, että yhdistyksen nimi on jatkossa Joensuun museoiden ystävät ry. Yhdistys on tarkoitettu kaikille kuvataiteesta ja museoista kiinnostuneille. Yhdistyksen tavoitteena on ylläpitää museoiden ja ympäröivän yhteiskunnan välisiä kulttuurisuhteita.
 

Monipuolista toimintaa

Yhdistys järjestää retkiä, esitelmiä, juhlia ja tapaamisia taiteilijoiden kanssa sekä avustaa taiteen eri ilmiöiden esittelyä. Vuosien varrella olemme tehneet useita taidematkoja Helsinkiin – olemmepa vierailleet yhdessä Pietarissakin saakka. Joensuun museoiden ystävien jäsenet ovat osallistuneet aktiivisesti ja ennakkoluulottomasti myös erilaisiin museoiden järjestämiin tapahtumiin.

Olet tervetullut mukaan Joensuun museoiden ystävien toimintaan! Ovet ovat avoimet kaikille ideoille ja kaikenlaisille ihmisille - juuri Sinä olet tärkeä osa toimintaa.
 

Jäsenyys

Joensuun museoiden ystävien jäsenedut

 
Jäsenmaksut 2022

  • 5 € nuorisojäsen (alle 25 v.)
  • 18 € henkilöjäsen
  • 26 € perhe (kaksi aikuista samasta perheestä)
  • 85 € kannatusjäsen

Jäseneksi voi liittyä maksamalla jäsenmaksun yhdistyksen tilille FI03 2016 1800 0362 91. Muistathan mainita viestissä nimesi ja osoitteesi maksua suorittaessasi!
 

Yhteystiedot

jns.museoidenystavat@gmail.com

Joensuun museoiden ystävät ry 
Joensuun taidemuseo
Kirkkokatu 23
80100 Joensuu
 

 

Hallitus 2020

Puheenjohtaja
Maria Iltola

Hallituksen muut jäsenet
Tarja Raninen-Siiskonen, Tarja Kupiainen ja Marja Savolainen

Varajäsenet
Tuija Kuusisto ja Tuula Huikuri

Sivu arviointi ja palaute