Breadcrumb

Näyttelykalenteri

Tarja Malinen & Eeva Tiisala: ”Rauha – elämän hengitys” Joensuun taidemuseo Onni 26.1.-16.4.2023

Joensuun taidemuseo Onnin vuoden käynnistää Tarja Malisen ja Eeva Tiisalan yhteisnäyttely ”Rauha – elämän hengitys”. Yhteisnäyttelyssä taiteilijat työstävät omintakeisilla tavoillaan elämän kiertokulkuun sekä ihmisen ja luonnon olemassaoloon liittyviä kysymyksiä. Tiisala ja Malinen ovat pitkäaikaisia ystäviä, joiden yhteinen historia vie 1980-luvun alkuun.

Teokset: (vas.) Tarja Malinen: Osa teoksesta Forever Young – Yksin yhdessä, 2021 Keramiikka, korkeus 80 cm. Kuva: Onni Kauppinen & (oik.) Eeva Tiisala: Kudin, 1996. Puupiirros paperille, 90 x 167,6 cm. Seppo Fräntin kokoelma. Kansallisgalleria / Nykytaiteen museo Kiasma Kuva: Kansallisgalleria / Pirje Mykkänen

 

M_itä? biennaali, 6.5.–17.9.2023

Joensuun M_itä biennaali toimii alustana keskustelulle niin itäsuomalaisesta kulttuurista ja historiasta kuin myös sen monisävyisestä yhteiskuntapoliittisesta asemasta. Taiteilijoita pyydetään ehdottamaan teoksia, jotka liittyvät laajemmin näihin teemoihin ja jotka pohtivat myös juuri nyt niin ajankohtaisia kysymyksiä rajojen ja alueiden välisistä suhteista sekä erilaisten tilojen geopoliittisista merkityksistä.

M_itä? Biennaali 2023 pyrkii tuomaan esiin taiteilijoita, jotka ovat joko syntyneet tai työskentelevät Itä-Suomen alueella, sekä lisäksi toivottaa myös lämpimästi tervetulleeksi taiteilijoita erilaisista maantieteellisistä taustoista, ikäluokista ja identiteeteistä.

Biennaalin omat nettisivut https://www.mitabiennaali.fi/

 

 

Aukioloajat

ma, ti & su suljettu
to–la 10–16
ke 10–19

Liput

Pääsylippu 8 €
Eläkeläiset, työttömät, opiskelijat 4 €
Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi

Lisätiedot ja poikkeukset

Yhteystiedot

taidemuseo@joensuu.fi
013 337 5388

Henkilöstön yhteystiedot

Sivu arviointi ja palaute