Breadcrumb

Juhlasalin vuokraus

Taidemuseon toisen kerroksen juhlasalia voi vuokrata yksityisiin ja julkisiin tapahtumiin. Kysy lisää ja varaa sali museon asiakaspalvelusta.

Vuokrahinnasto 2019

Hinnat / alkava tunti (sis. alv 24 %):

 • Taidemuseon aukioloaikoina 95 €
 • Aukioloaikojen ulkopuolella 184 € (klo 24 saakka)
 • Kello 24 jälkeen 316 €
 • Kulttuuritapahtuma aukioloaikoina 64 €

Juhlapyhien korotettu hinnasto:

 • Taidemuseon aukioloaikoina 190 €
 • Aukioloaikojen ulkopuolella 368 €
 • Kello 24 jälkeen 632 €
 • Kulttuuritapahtuma aukioloaikoina 122 €
Juhlapyhät: uudenvuodenpäivä, loppiainen, pitkäperjantai, toinen pääsiäispäivä, vappu, helatorstai, juhannusaatto, juhannuspäivä, pyhäinpäivä, itsenäisyyspäivä, jouluaatto, joulupäivä, tapaninpäivä.
Huom! Veloitamme tilavuokran jokaiselta alkavalta tunnilta, vaikka tunti jäisi vajaaksi. Salin valmistelun ja loppusiivouksen tulee tapahtua vuokra-ajan puitteissa.


Ohjeita vuokraajalle

Juhlasalin koko on noin 200 m² (18 x 11 m), ja se sijaitsee museon toisessa kerroksessa. Salin vuokraukseen sisältyy myös toisen kerroksen käytävän käyttöoikeus. WC-tilat sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa. Rakennuksessa on hissi.

Juhlasalin vuokraan sisältyy

 • n. 200 tuolia
 • 10 kokoontaitettavaa pöytää (pöytälevyn koko 80 x 160 cm)
 • 20 pystypöytää (korkeus 110 cm, pyöreän pöytälevyn halkaisija 60 cm)
 • 6–7 muuta pöytää (saatavilla tapauskohtaisesti)
 • ala-aulan seinänaulakon lisäksi 3 siirrettävää naulakkoa, joihin kuhunkin mahtuu n. 80 päällysvaatteet.

Muun kaluston hankinnasta vuokraaja vastaa itse. Liputus on mahdollista museon pääoven molemmin puolin olevissa lipputangoissa. Tankoihin käy lippu nro 06 (165 x 99).

Valmistelut ja loppusiivous

Vuokraaja huolehtii itse juhlasalin valmistelusta tapahtumaa varten ja tilaisuuden jälkeisestä siivouksesta. Ylimääräisestä siivouksesta museo veloittaa 210 € (sis. alv 24 %) siivouskerralta. Valmistelun tulee tapahtua siten, ettei museon asiakkaille koidu aukioloaikana turhaa häiriötä.

Vuokraaja vastaa itse tapahtumansa markkinoinnista ja lipunmyynnistä. Museon ala-aulaan voi kuitenkin tuoda tapahtuman julisteen tai esitteitä, joiden esillepanosta henkilökunta huolehtii.

Ruoka- ja juomatarjoilu

Ruoka- ja juomatarjoilun voi järjestää juhlasalissa tai toisen kerroksen käytävällä. Taidemuseo ei järjestä tarjoilupalveluja. Ruoan tai juoman vieminen näyttelyhuoneisiin on ehdottomasti kielletty, ja tapahtuman järjestäjän tulee saattaa tämä vieraidensa tietoon. Taidemuseon sisätiloissa ei saa polttaa kynttilöitä.

Tupakointi

Joensuun kaupunki on savuton kunta ja työyhteisö. Tilaisuuden järjestäjän tulee huolehtia tupakointipaikan järjestämisestä ja valvonnasta piha-alueella.

Pysäköinti

Taidemuseon piha-alueella ei ole asiakaspysäköintiä. Vastapäisellä tontilla on yleinen parkkipaikka (maksullinen arkisin 8–18 ja lauantaisin 8–15). Tapahtuman järjestäjille voidaan järjestää muutama pysäköintipaikka taidemuseon piha-alueelta.

Lue lisää museolle saapumisesta ja esteettömyydestä kohdasta Sijainti ja saavutettavuus.

Aukioloajat

ti 10–16
ke 10–20
to–su 10–16
ma suljettu

Liput

Pääsylippu 7 €
Eläkeläiset, työttömät, opiskelijat 3 €
Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi

Lisätiedot ja poikkeukset

Yhteystiedot

taidemuseo@joensuu.fi
013 337 5388

Henkilöstön yhteystiedot

Juhlasalin vuokraus Kartta

Kirkkokatu 23, Joensuu
Joensuun taidemuseo Onni

Sivu arviointi ja palaute