Joensuun museoiden ystävät

Liity Joensuun museoiden ystäviin!

Joensuun museoiden ystävät on aktiivinen museon taustavoima, joka haluaa edistää kuvataiteen tuntemusta ja harrastusta sekä herättää yleistä mielenkiintoa kuvataidetta ja museoita kohtaan.

Joensuun taidemuseon Ystävät -yhdistys perustettiin vuonna 1992. Yhdistys on tarkoitettu kaikille kuvataiteesta kiinnostuneille. Yhdistyksen tavoitteena on ylläpitää taidemuseon ja ympäröivän yhteiskunnan välisiä kulttuurisuhteita. Vuonna 2018 yhdistys laajeni Joensuun museoiden ystäviksi.
 

Nimenmuutos ja toiminnan laajeneminen 2018

Joensuun taidemuseon ystävät teki vuosikokouksessaan 28.3.2018 päätöksen laajentaa toimintansa koskemaan myös Pohjois-Karjalan museota ja Joensuun bunkkerimuseota. Samalla päätettiin, että yhdistyksen nimi on jatkossa Joensuun museoiden ystävät ry.
 

Monipuolista toimintaa

Yhdistys järjestää retkiä, esitelmiä, juhlia ja tapaamisia taiteilijoiden kanssa sekä avustaa taiteen eri ilmiöiden esittelyä. Vuosien varrella olemme tehneet useita taidematkoja Helsinkiin – olemmepa vierailleet yhdessä Pietarissakin saakka. Joensuun taidemuseon Ystävien jäsenet ovat osallistuneet aktiivisesti ja ennakkoluulottomasti myös erilaisiin taidemuseon järjestämiin tapahtumiin.

Olet tervetullut mukaan Joensuun taidemuseon ystävien toimintaan! Ovet ovat avoimet kaikille ideoille ja kaikenlaisille ihmisille - juuri Sinä olet tärkeä osa toimintaa.
 

Jäsenyys

Joensuun museoiden ystävien jäsenedut

 
Jäsenmaksut

  • 5 € nuorisojäsen (alle 25 v.)
  • 18 € henkilöjäsen
  • 26 € perhe (kaksi aikuista samasta perheestä)
  • 85 € kannatusjäsen

Jäseneksi voi liittyä maksamalla jäsenmaksun yhdistyksen tilille FI03 2016 1800 0362 91. Muistathan mainita viestissä nimesi ja osoitteesi maksua suorittaessasi!
 

Yhteystiedot

Joensuun museoiden ystävät ry 
Joensuun taidemuseo
Kirkkokatu 23
80100 Joensuu

jns.museoidenystavat@gmail.com
 

Puheenjohtaja

Tarja Kupiainen
kupiainentarja@gmail.com
 

Hallituksen muut jäsenet vuonna 2018

Hallituksen muut jäsenet ovat Tarja Raninen-Siiskonen, Marja Savolainen, Tuija Kuusisto ja Anna Logrén sekä varajäsenet Maria Iltola ja Kari U. Pesonen.

Sivu arviointi ja palaute